Gençlerbirliği, Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Tuzlaspor'la karşılaşacak Gençlerbirliği...

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Tuzlaspor'la karşılaşacak Gençlerbirliği, tesislerinde çalışmalara başladı.

Kulübün açıklamasına göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Mustafa Dalcı, oyuncularla saha içerisinde kısa bir toplantı yaptı.

Oynayacakları her maçın final niteliğinde olduğunu vurgulayan Dalcı, "Lig, bizim için yeni başlıyor. Bu yüzden hepimiz sorumluluklarımızın farkında olalım ve ona göre hareket edelim. Diğer yandan havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi aldatıcı olabilir. Bu açıdan da kendinize çok dikkat edin ve kendinizi koruyun." şeklinde uyarılarda bulundu.

Toplantının ardından ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma oyunuyla devam etti. Kırmızı-siyahlılar, daha sonra dönüşümlü olarak çift kale maç, pas ve şut çalışması yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, tedavi süreci tamamlanan İlker Karakaş da katıldı. Tedavisi devam eden Musa Şahindere ise sağlık ekibi gözetiminde bireysel antrenman yaptı.

Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig Tuzlaspor