Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'dan AKP Parti Ümraniye İlçe Teşkilatına ziyaret:

TAKİP ET

"14 Mayıs çok önemli ve çok kritik bir tarih. Ülkemiz, bölgemiz, dünya açısından çok kritik" - "Bu iktidarın varlığı, Cumhurbaşkanımızın liderlik sürecinin devamı tüm insanlık için hayati bir durum arz ediyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatını ziyaretinde, "Bu iktidarın varlığı, Cumhurbaşkanımızın liderlik sürecinin devamı tüm insanlık için hayati bir durum arz ediyor." dedi.

Bakan Kasapoğlu, Ümraniye'de Atakent Birol Hayal Yüzme Havuzu açılış törenine katılmasının ardından, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Burada AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ile teşkilat üyelerine bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, "Bugün hem sizlerle kucaklaşmaya hem havuzu açmaya hem de bundan sonraki süreçte ne yaparızı konuşmaya geldik. Hizmet siyasetimizi devam ettirirken, 14 Mayıs'ta birlikte neler yaparız konuşmak istedik. Bizi bağrınıza bastınız. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Teşkilatların önemine değinen Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimiz bu kutlu hareketin her daim yanında, güçlü bir şekilde var olmuştur. Bunda en büyük pay teşkilatlarımızındır. Özverisiyle, dünyada eşi benzeri olmayan bir sistemdir AK Parti teşkilatı. Her bir ferdi de, 20 yıllık süreçteki devrimlerin kahramanıdır. Varlığı, dirliği sadece Türkiyemiz için değil, insanlık için de kritik, hayati bir ehemmiyet arz eder. Ve her gittiğimiz ilde, ilçede, nerede olursa olsun teşkilatımızla bir araya gelmek bizim için en önemli buluşma, çalışma anıdır. Bir araya gelmekten büyük heyecan duyuyorum. Çok mühim bu birliktelik. Birlik, beraberliğimizin daim olmasını diliyorum."

Ümraniye'de devam eden çok çalışmaları olduğunu ve tesisleşmede belediye başkanı İsmet Yıldırım'ın çok büyük gayretler sarf ettiğini aktaran Kasapoğlu, "Ümraniye'deki her bir gencin spora rahat erişimi, bizim önceliğimiz. Biz bu gayretten kaçınmayacağız. Bu ülkenin her bir vatandaşının her bir hizmetten faydalanması için çalışıyoruz. Sporda da bunu en güçle şekilde ortaya koyuyoruz." ifadelerini kullandı.


- "14 Mayıs çok önemli ve kritik bir tarih"

Seçim sürecine değinen Kasapoğlu, "14 Mayıs çok önemli ve çok kritik bir tarih. Ülkemiz, bölgemiz, dünya açısından çok kritik. Türkiye'de 20 yıldan beri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, halkın, adaletin, millet iradesinin mesajını haykıran bir iktidar var. Ve bu iktidar hiçbir zaman, hiçbir zulme razı olan bir iktidar değil. Adaleti tesis etme noktasında, kalkınma noktasında gayreti, heyecanı olan bir iktidar. Bu iktidarın varlığı, Cumhurbaşkanımızın liderlik sürecinin devamı tüm insanlık için hayati bir durum arz ediyor. Hamd olsun teşkilatımızda heyecan var, dinamizm var. Ve inşallah 14 Mayıs'a kadar, sandıkları neticelendirene kadar, bayrağı dikene kadar hep birlikte, her gönüle girip, her kapıyı çalacağız ve bu kutlu hareketin zaferlerine yeni bir zaferi birlikte ekleyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"Her bir seçim bizler için büyük mücadele, süreç demek." diyen Kasapoğlu, "Büyük bir inancı sahaya yaymak demek. Bunun için tüm fertlerimizle durmadık, durmayacağız, yorulmayacağız. Ve inşallah 14 Mayıs'ta, o tarihi günde yine bir milli irade destanını birlikte yazacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bizler, dava arkadaşlarınız olarak her daim yanınızdayız." diye konuştu.


- Gençlerle buluşma

Bakan Kasapoğlu daha sonra belediye başkanı İsmet Yıldırım ve teşkilat üyeleriyle birlikte Meydan AVM'de, gençlerle buluştu.

Burada oluşturulan mecliste, gençlerin sorularını yanıtlayan Kasapoğlu, gençlik kampı açılması isteğine karşılık, "Bakanlık sizin. Bakın ismine bakanlığın, Gençlik ve Spor Bakanlığı diyor. Sizin bakanlığınız, sizin mekanlarınız, sizin imkanlarınız. Gençlik kampının bir tanesini geçen Gaziantep'te açtık. Sizi göndereceğiz oraya." ifadelerini kullandı.

Hangi takımı tuttuğu ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun kim olacağı sorusuna Bakan Kasapoğlu, "Milli takımı tutuyorum. Tüm takımlar bu ülkeyi temsil eden bizim takımımız. Ümraniyspor'a da başarılar diliyorum. Altyapıya önem veren, destekleyen mantık, Türkiyemizin futbolda başarısına başarı katar. Ben mümkün olduğunca her branştaki spor müsabakalarını takip ediyorum." yanıtını verdi.

Buluşmada Ümraniyespor 19 yaş altı takımı oyuncuları Bakan Kasapoğlu'na, kendi isminin yazılı olduğu bir Ümraniyespor forması hediye etti.



14 Mayıs AK Parti Ümraniye İlçe teşkilatı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu