Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İzmir'de konuştu:

TAKİP ET

"Altılı, yedili, sekizli, dokuzlu, onlu masanın bu anlamda maalesef bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemeyecek bir kapasitede olduklarını görüyoruz. O yüzden bu memleketin vakit kaybına ihtiyacı yok"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Altılı, yedili, sekizli, dokuzlu, onlu masanın bu anlamda maalesef bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemeyecek bir kapasitede olduklarını görüyoruz. O yüzden bu memleketin vakit kaybına ihtiyacı yok." dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Kasapoğlu, partisinin Konak ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

Kasapoğlu, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yıllık destan yazıldığını belirterek, ulaşımdan sağlığa, sağlıktan sanayiye, sanayiden turizme, gençlik yatırımlarından spora kadar her alanda devasa bir seferberliğin sergilendiğini dile getirdi.

85 milyonun her birini ayırt etmeden, ötekileştirmeden hizmete talip olduklarını, 14 Mayıs'ta da aynı ruhla bu memleketin her bir evladını değerli görerek, hizmete talip olduklarını bildiren Kasapoğlu, "Altılı, yedili, sekizli, dokuzlu, onlu masanın bu anlamda maalesef bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemeyecek bir kapasitede olduklarını görüyoruz. O yüzden bu memleketin vakit kaybına ihtiyacı yok." dedi.

Kasapoğlu, İzmir'deki programlarına Togg'la gittiğini belirterek, "Bu ülkenin insanına değer verildiğinde neleri başardığını işte bu araç bizlere gösteriyor." diye konuştu.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş da 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığına yeniden Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtireceklerini, daha sonraki mahalli idareler seçiminde de Konak'ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını kaydetti.

ak parti Mehmet Muharrem Kasapoğlu yatırım