Gölbaşı Kaymakamlığı ve Belediyesinden depremzedeler için yardım kampanyası

TAKİP ET

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Belediyesi, Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10...

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Belediyesi, Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından yardım kampanyası başlattı.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde, Bahçelievler Mahallesi'ndeki Mevlana Camisi'nin otoparkında oluşturulan noktaya vatandaşlar yoğun destek verdi.

Merkezde toplanan tüplü ısıtıcı, çocuk bezi, çocuk maması, hijyen ve temizlik malzemeleri, kullanılmamış iç ve dış giyim, kuru gıda gibi ihtiyaç malzemeleri bölgeye sevk edilecek.

Gölbaşı Belediyesi de deprem bölgesine giden ilçedeki Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği'ne ilk yardım ve temel ihtiyaç malzemeleri desteği verdi.

Belediyenin koordinesinde hazırlanan 3 tırın yanı sıra lastikli ekskavatör, kepçe, kamyon, kar küreme aracı, ambulans ve cenaze nakil aracı gönderilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Milletimizin başı sağ olsun. İlk ekibimiz Kahramanmaraş'a doğru yola çıktı. Diğer ekiplerimizin hazırlıkları son hız devam ediyor, en kısa sürede bölgeye ulaştıracağız." ifadesini kullandı.


Ankara DEPREM Gölbaşı Gölbaşı Kaymakamlığı Ramazanşimşek yardım