Gölbaşı'nda Engelli Oyun Alanları açıldı

TAKİP ET

ANKARA Gölbaşı Belediyesinin, Uyum Parkı, Şehir Parkı ve Alparslan Türkeş Parkı'nda yapımını tamamladığı Engelli...

ANKARA Gölbaşı Belediyesinin, Uyum Parkı, Şehir Parkı ve Alparslan Türkeş Parkı'nda yapımını tamamladığı Engelli Oyun Alanları'nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, gazetecilere, seçim sürecinin fiili olarak başladığını ama Millet İttifakı'nın herhangi bir Cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğini söyledi.

Her geçen gün aday çıkaracak bir performansının da görünmediğini aktaran Karakaya, "Gün geçtikçe de bu daha da zayıflıyor. Kısaca altılı masa dağılma sürecinde ve herhangi bir altılı masa adayı da söz konusu olmayacak. Cumhur İttifakı Türkiye'de birçok toplum kesimlerinin sorunlarının çözümüne yönelik ve onlara ilişkin projeleri hayata geçiriyor." diye konuştu.

Son bir yılda kronikleşmiş ve toplum açısında ciddi sorun teşkil eden birçok konunun çözüme kavuşturulduğunu vurgulayan Karakaya, şöyle konuştu:

"Bunlardan en önemlileri ve çokta yaygın şekilde gündem konusu olan, hatta muhalefetinde 2018 seçimlerinin ertesi gününden bu yana sürekli gündeme taşıdığı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusuydu. Çok taze olduğu için söylüyorum. Söylemek istediğin şey şu, EYT ile ilgili konu, seçime epey bir zaman kala çözülmüş oldu. Diğer sorunlarda olduğu gibi. Gecen dönemlerde asgari ücret artırıldı. İyi bir artıştı. Ocakta yapılacak düzenleme, özellikle asgari ücretle geçinecek vatandaşlarımızı hayat pahalılığı karşısında ezdirmeyecek ve onların hayat pahalılığı karşısında hayatlarını geçindirebilecekleri, satın alma düzeylerini koruyacak bir düzenleme olacağına inanıyorum."

Konuşmaların ardından alanın açılışı yapıldı.



Ankara asgari ücret Gölbaşı Mevlüt Karakaya millet ittifakı