Gölbaşı'nda "Gençlik Sporda" etkinliği devam ediyor

TAKİP ET

Gölbaşı'nda faaliyet gösteren 3 KYK yurdunda kalan üniversite öğrencileri ve Gençlik Merkezine giden öğrencilere...

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren 3 KYK yurdunda kalan üniversite öğrencileri ve Gençlik Merkezine giden öğrencilere yönelik Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Gençlik Sporda” etkinliği başlatıldı.

Etkinlik kapsamında Gölbaşı Belediyesi öğrencileri ücretsiz olarak otobüslerle yurtlarında alarak bugün Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda oynanan Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler- Çağdaş Bodrumspor 11 hafta karşılaşmasına getirdi. Gölbaşı Belediyesi ayrıca aktiviteye katılan öğrencilere yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek, AA muhabirine, Gölbaşı’na başka illerden gelen üniversite öğrencilerinin sosyal aktivitelerden bulunmaları amacıyla iki haftada bir Gölbaşı’nda yapılan futbol ve basketbol maçlarına getirdiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şimşek “Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ilçemizde KYK yurtlarımızda kalan öğrencilerimizi hafta sonları spor ile buluşturuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız Gençlik Sporda Projesi ile çocuklarımızı Gölbaşı Belediyesinin desteği ile maçlara getiriyoruz. Gölbaşı Belediyesi ayrıca çocuklarımıza yiyecek içecek ikramında da bulunuyor. Daha sonra maçlarımıza geçiyoruz. Burada öğrencilerimiz enerjileri spor ile tanışarak atıyorlar. Daha sonra tekrar otobüslerle yurtlarına bırakıyoruz. 3 aydır bu etkinliği 2 haftada bir basketbol ve futbol müsabakalarında gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler ise Gençlik Sporda projesi ile keyifli ve kaliteli vakit geçirdiklerini belirterek, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek ve Gölbaşı Belediyesine teşekkür ettiler.

Ankara Gençlik Sporda Gölbaşı Gölbaşı Belediyesi Özden Şimşek