Gratis, "Kampüste" projesiyle 10 bini aşkın üniversite öğrencisiyle buluştu

TAKİP ET

Etkinlikler, İstanbul Marmara, Yıldız Teknik, Trakya, Anadolu, Gazi, Hacettepe, Akdeniz, Dokuz Eylül, Balıkesir ve Uludağ üniversitelerinde yapıldı

İSTANBUL Gratis, bu yıl ilkini gerçekleştirdiği "Gratis Kampüste" projesi ile Türkiye'nin farklı illerinde yer alan 10 üniversitede etkinlik düzenledi.

Gratis'ten yapılan açıklamaya göre, "Güzel bak kendine" sloganı ile 13 yıldır hizmet vermeye devam eden marka, projeyle üniversite kampüslerinde gerçekleştirdiği eğlenceli etkinlikleri ve hediyeleriyle öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılına güzel başlamasına olanak sağladı.

İstanbul'dan başlayıp Edirne, Eskişehir, Ankara, Antalya, İzmir, Balıkesir ve Bursa olmak üzere 8 ildeki 10 farklı üniversitede toplamda 18 gün boyunca etkinlik düzenlenen proje kapsamında 10 bini aşkın üniversite öğrencisiyle bir araya gelindi.

Gratis Kampüste etkinlikleri, İstanbul Marmara, Yıldız Teknik, Trakya, Anadolu, Gazi, Hacettepe, Akdeniz, Dokuz Eylül, Balıkesir ve Uludağ üniversitelerinde yapıldı.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Gratis Kampüste etkinlikleri sonunda ise öğrencilerin kampüslerinde sosyalleşirken ihtiyaçları olabilecek paketlerden oluşan 50 bini aşkın hediye dağıtıldı.

Dermapell, Flormar, Elidor, Haribo, Nivea, Simple, Rexona, Signal ve Gilette Venüs markalarının yanı sıra Gratis'in özel markaları arasında yer alan Beaulis, Bee Beauty, Benri, Eklips ve LYKD markalarının desteğiyle gerçekleştirilen proje ile Türkiye çapındaki bütün üniversitelere ulaşılması ve her yıl binlerce öğrenciyle bir araya gelinmesi hedefleniyor.

"Gratis Kampüste" projesi gratis