GSM operatörleri İsrail-Filistin çatışmasını aktaran Türk gazetecilere ücretsiz iletişim imkanı sağladı

TAKİP ET

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy: - "Büyük bir üzüntü ile takip ettiğimiz savaş bölgesinde görev yapan Vodafone abonesi gazetecilerimizin gerçekleştirdikleri aramaları, aranmaları ve internet kullanımlarını ücretsiz ve limitsiz olarak sağlamaktayız"

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Engin Aksoy, İsrail-Filistin çatışmasını dünyaya aktaran Türk gazetecilere ücretsiz iletişim hakkı tanıdıklarını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun İsrail-Filistin çatışmasını dünyaya aktaran Türk gazetecilere ücretsiz iletişim imkanı tanınması talimatı vermesinin ardından GSM operatörleri de konuya ilişkin açıklama yaptı.

Operatörler bölgedeki Türk gazetecilere ücretsiz iletişim hakkı tanındığını duyurdu.

AA muhabirine açıklama yapan Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy, "Büyük bir üzüntü ile takip ettiğimiz savaş bölgesinde görev yapan Vodafone abonesi gazetecilerimizin gerçekleştirdikleri aramaları, aranmaları ve internet kullanımlarını ücretsiz ve limitsiz olarak sağlamaktayız. Tüm basın mensubu arkadaşlarımıza bölgenin sesini duyurdukları için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyoruz." dedi.

Vodafone Türkiye Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy