Güdül Belediye Başkanı Yalçın, depremzedelerle bir araya geldi

TAKİP ET

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin...

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçede misafir edilen afetzedelerle buluştu.

Depremzedelerle konakladıkları termal tesiste bir araya gelen Yalçın, yaptığı açıklamada, bu zor günleri hep birlikte dayanışmayla geçireceklerini, afetin ardından 350 civarında depremzedeyi misafir etmeye başladıklarını söyledi.

Depremzedeleri çeşitli yerlere ve termal otellere yerleştirdiklerini aktaran Yalçın, "Geldikleri günden itibaren belediye olarak gereken desteği sağlıyoruz. Bugün de görüldüğü gibi depremzedelerle birlikte kahvaltı yaptık, onlarla hasbihal ettik, desteklerimizi aktardık. Sorunlarını dinledik ve çocuklarla hasbihal ettik." diye konuştu.

Yalçın, millet olarak zor günler geçirdiklerini dile getirerek, "Onların dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz. Bu zor günleri dayanışma ve destekle hep beraber sırt sırta vererek atlatacağız ve yaralarımızı saracağız. Depremzedeler için başlattığımız yardım kampanyalarına destek veren ilçe halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

açıklama buluşma depremzede Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın