GÜNDEM / 18 Ağustos 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek.

(Ordu/09.30-14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Merzifon Devlet Hastanesi Kreşi Temel Atma Töreni'ne katılacak, Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla buluşacak. Kadın Girişimciler Kooperatifi ve stant ziyaretinde bulunacak Göktaş, Şehir Buluşmaları Toplantısı'na iştirak edecek.

(Amasya/09.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi, Melikgazi Belediyesi Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Lisesi ile Talas Belediyesi Devlet Bahçeli Millet Bahçesi temel atma törenlerine katılacak.

(Kayseri/11.00/18.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valilik ile Pasinler, Köprüköy ve Hınıs'ta AK Parti ilçe başkanlıkları ve belediyelere ziyarette bulunacak.

(Erzurum/09.20-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, basın açıklaması yapacak, "Teşkilat Buluşması" ve "STK Buluşması"na katılacak, Ezine Gıda Organize Sanayi Bölgesini ve Ezine Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

(Çanakkale/11.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- CHP Genel Başkan Yardımcıları Aylin Yaman ile Hasan Efe Uyar, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.30/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti İl Başkanlığında teşkilat üyeleri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelecek ve basın buluşması yapacak.

(Van/14.30/16.00/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, basın toplantısı düzenleyecek, AK Parti Teşkilatı ile Genç Çiftçi buluşmaları ve Kırsal Kalkınma Yatırımları Dağıtım Programı'na iştirak edecek.

(Siirt/10.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ikinci çeyreğe ilişkin yapı izin istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- TOBB temmuz ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini duyuracak.

(Ankara/10.00)

5- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Piyasa Katılımcıları Anketi'ni açıklayacak.

(Ankara/10.00)


SPOR

1- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'daki C Grubu mücadelesinde ilk maçında İsveç ile karşılaşacak.

(Düsseldorf/18.00) (Fotoğraflı)

2- A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nın yarı finalinde İsveç ile karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

3- Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası başlayacak; İstanbulspor-Mondihome Kayserispor, Bitexen Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor maçları yapılacak.

(İstanbul/Antalya/21.00) (Fotoğraflı)

4- Trendyol 1. Lig'in 2. haftası Ahlatcı Çorum FK-Bitexen Giresunspor maçıyla başlayacak.

(Çorum/21.00) (Fotoğraflı)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

18 Ağustos 2023 gündem