GÜNDEM / 24 Ağustos 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na, ATO Congresium'da AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılacak.

(Ankara/14.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hindistan'ın dönem başkanlığında düzenlenen G20 Ticaret ve Yatırım Bakanları toplantısına iştirak edecek, ikili görüşmelerde bulunacak.

(Jaipur) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu Toplantısı'nda faiz kararını açıklayacak.

(Ankara/14.00)

3- TCMB, ağustos ayına ilişkin Finansal Hizmetler Güven Endeksi'ni açıklayacak, haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.

(Ankara/10.00/14.30)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Erbil/12.20) (Fotoğraflı-Görüntülü)


GÜNCEL

1- Çanakkale'deki orman yangınını söndürme çalışmaları takip ediliyor.

(Çanakkale) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off turunda ilk maçlar tamamlanacak. Türk takımlarından Fenerbahçe, Hollanda'nın Twente takımını konuk edecek; Beşiktaş, Ukrayna'nın Dinamo Kiev, Yukatel Adana Demirspor da Belçika'nın Genk ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00/Bükreş/20.00/Genk/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki beşinci ve son maçında ev sahibi Almanya ile karşılaşacak.

(Düsseldorf/21.00) (Fotoğraflı)

3- 2023 Dünya Atletizm Şampiyonası, Macaristan'da sürecek.

(Budapeşte) (Fotoğraflı)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

24 Ağustos 2023 gündem