GÜNDEM / 27 Temmuz 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Geleneksel Seramik Bayramı Programı ve fabrika açılışına katılacak.

(Çanakkale/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avusturya'da düzenlenecek "Yarının Avrupası: Sınamalarla Yüzleşmek ve Geleceği Şekillendirmek" başlıklı konferansta konuşacak.

(Salzburg) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kale Fabrikası 66. Seramik Bayramı Töreni'ne katılacak, Doğtaş fabrikasını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Çanakkale/11.40/14.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, güneş enerji sistemleri açılış törenine katılacak, Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, çevre yolu şantiyesinde incelemelerde bulunacak.

(Van/11.30/12.15/12.45/13.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Enflasyon Raporu 2023-III'ün tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında sunum yapacak, soruları yanıtlayacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- TCMB, Para Politikası Kurulu toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/14.00/14.30)

6- Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını duyuracak.

(Frankfurt/15.15)


KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde düzenleyeceği mezuniyet törenine katılacak.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında Adana Demirspor, deplasmanda Romanya'nın CFR Cluj takımına konuk olacak.

(Cluj-Napoca/20.30) (Fotoğraflı)

2- UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında Beşiktaş, Arnavutluk'un Tirana takımını Beşiktaş Stadı'nda ağırlayacak.

(İstanbul/21.00) (Fotoğraflı)

3- Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan 100. Yıl Halikarnas Kupası, Marmaris Koy İçi Şamandıra Yarışı ile devam edecek.

(Muğla)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

27 Temmuz 2023 gündem