GÜNDEM / 3 Eylül 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret edecek.

(Ankara/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ÖNDER İmam Hatipliler Kurultayı'na katılacak.

(Uşak/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara Etimesgut Havaalanı'nda 5. gün etkinlikleriyle sona erecek.

(Ankara/09.20) (Fotoğraflı-Görüntülü)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya gelecek, ardından basın toplantısı düzenleyecek.

(Tahran) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Türkiye-Sırbistan karşılaşmasını izleyecek.

(Brüksel/21.00) (Fotoğraflı)

2- Trendyol Süper Lig'in 4. hafta mücadelesi Yılport Samsunspor-İstanbulspor, Beşiktaş-EMS Yapı Sivasspor, Atakaş Hatayspor-Yukatel Adana Demirspor ve MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak.

(Samsun/İstanbul/19.15/Mersin/Ankara/21.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Trendyol 1. Lig'in 4. hafta mücadelesi Bodrum FK-Ümraniyespor, Ahlatcı Çorum FK-Gençlerbirliği, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Erzurumspor FK ve Altay-Göztepe maçlarıyla sona erecek.

(Muğla/17.00/Çorum/19.15/Şanlıurfa/İzmir/21.45) (Fotoğraflı)

4- TFF 2. Lig'in ikinci haftasına Beyaz Grup'ta 6 maçla devam edilecek, Kırmızı Grup'ta ikinci hafta müsabakaları oynanacak.

5- FIM Dünya Motokros Şampiyonası, Afyon Motorsporları Merkezi'nde sona erecek.

(Afyonkarahisar) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- 2023 Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası mücadelesi sona erecek.

(Mersin) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 15. yarışı İtalya Grand Prix'si yapılacak.

(Monza/16.00) (Fotoğraflı)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

GÜNDEM / 3 Eylül 2023