GÜNDEM ÖZETİ / 14 Mayıs 2024

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM grubunda ziyaret edecek, Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile bir araya gelecek.

(TBMM/13.00/10.30)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze Başkanlığında Engelliler Haftası dolayısıyla sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluşacak.

(İstanbul/09.45)

2​​​​- TBMM'den

- Genel Kurulda fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

- CHP, MHP ve DEM Parti grup toplantıları gerçekleştirilecek.

(TBMM/15.00/13.30/10.45/12.30)


EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye-Azerbaycan Doğal Gaz Alanında İş Birliği Anlaşması İmza Töreni"ne katılacak.

(İstanbul/13.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, mart ayı kümes hayvancılığı, süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)


GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi kapanış programına katılacak.

(İstanbul/15.00)


SPOR

1- Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Voleybol Milletler Ligi'nin kadınlarda ilk hafta ayaklarından birine Antalya ev sahipliği yapacak. Organizasyonun ilk gününde Bulgaristan-Hollanda ve İtalya-Polonya müsabakaları oynanacak.

(Antalya/17.00/20.00)

2- Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Finalspor, Sigortam Net'i konuk edecek.

(Bursa/19.00)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

GÜNDEM ÖZETİ