GÜNDEM ÖZETİ / 15 Şubat 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


EKONOMİ FİNANS

1- TÜİK, Aralık 2022 dönemi ücretli çalışan istatistikleri ile ocak ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile ayrı ayrı ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/09.45/11.45)

- Çavuşoğlu, Türkiye'yi ziyaret eden Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurt Dışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi ile görüşecek.

2- NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ikinci gün oturumları düzenlenecek. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, toplantı bitiminde basın toplantısı yapacak.

(Brüksel)


SPOR

1- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off turu ilk maçında perşembe günü İsviçre'nin Basel takımını konuk edecek Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Manolis Siopis, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; bordo-mavili ekip son çalışmasını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacak.

- Basel'in basın toplantısı ve antrenmanı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde düzenlenecek,

(Trabzon/14.00/17.00/18.15/19.00)

2- UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turu ilk maçlarında Club Brugge-Benfica ve Borussia Dortmund-Chelsea karşılaşmaları yapılacak.

(Brugge/Dortmund/23.00)

3- Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turu L Grubu’nda Darüşşafaka Lassa, deplasmanda İspanya’nın UCAM Murcia, J Grubu’nda Bahçeşehir Koleji, aynı ülkeden BAXI Manresa ile deplasmanda karşılaşacak.

(Murcia/22.30/Manresa/23.00)

4- Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'nin play-off turunda Ziraat Bankkart, deplasmanda Almanya'nın Berlin Recycling Volleys takımıyla mücadele edecek.

(Berlin/21.30)

5- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi gruplarındaki 6'ncı ve son maçlarında D Grubu'nda Fenerbahçe Opet, Polonya'nın LKS Commercecon ekibiyle Almanya'da, C Grubu’nda VakıfBank, İtalya’nın Igor Gorgonzola takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Berlin/17.00/Novara/21.30)

6- Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nın play-off turu rövanşında Türk Hava Yolları, İtalya’nın e-work Busto Arsizio takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Busto Arsizio/21.00)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

15.02.2023 GÜNDEM ÖZETİ