GÜNDEM ÖZETİ / 2 Ocak 2024

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret edecek, "Biz Büyük Bir Aileyiz" buluşmasına, Habip Başkan Parkı ve aşevleri açılışına katılacak.

(Batman/11.30-17.20)


DÜNYA DİPLOMASI

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)


SPOR

1- THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahçe Beko, Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.45)

2- Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in turu ilk maçlarında; TOFAŞ, Yunanistan'ın PAOK mateco, Darüşşafaka Lassa ise Almanya'nın MHP Riesen takımına konuk olacak.

(Selanik/20.30/Ludwigsburg/22.00)

3- ING Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding-Nesibe Aydın, Emlak Konut-OGM Ormanspor, Galatasaray Çağdaş Faktoring-ÇBK Mersin, Beşiktaş-Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor müsabakaları tek maç eleme usulü oynanacak.

(İstanbul/13.00/15.30/18.00/20.30)

4- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 12. haftasına; İzmir Büyükşehir Belediyespor-Armada Praxis Yalıkavak, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Üniversitesi ve Üsküdar Belediyespor-Görele Belediyespor müsabakasıyla devam edilecek.

(İzmir/16.00/Bursa/17.00/İstanbul/18.00)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

GÜNDEM ÖZETİ