GÜNDEM ÖZETİ / 27 Haziran 2023

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi alacak, Kapıçam Mezarlığı, Karacasu Konteyner Kenti ile Önsen-Kurtlar TOKİ Evleri'nde depremzede ailelere ziyarette bulunacak.

(Kahramanmaraş/15.00/16.00/16.45/17.30)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Eti Bakır Fabrikasını ziyaret edecek, işçilerle öğle yemeği yiyecek.

(Mardin/12.00)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Valilik, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığında bayramlaşma törenlerine katılacak.

(Kayseri/14.00-17.00)

3- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini, AK Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret edecek, Yakutiye Meydanı ve Uzundere ilçesinde bayramlaşma programlarına iştirak edecek.

(Erzurum/10.00-17.00)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ'da yapılan Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak.

(Podgoritsa)


SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Azerbaycan'da düzenlenen Beden Eğitimi ve Spordan Sorumlu Bakanlar ve Yüksek Düzeyli Temsilciler Konferansı’nda (MINEPS) konuşma yapacak.

(Bakü/17.00)

2- Polonya'da yapılan 3. Avrupa Oyunları'nda milli sporcular okçuluk, badminton, boks, eskrim, modern pentatlon, muaythai, 7'li ragby, atıcılık ve triatlon olmak üzere 9 branşta mücadele edecek.

(Krakow, Tarnow, Nowy Targ, Wroclaw)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

GÜNDEM ÖZETİ / 27 Haziran 2023