HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirme:

TAKİP ET

"Bu seçim, Türkiye'yi geriye götürme çabaları ile terörün yeniden ortaya çıkmasına karşı istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı arasında olacaktır"

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili "Bu seçim, Türkiye'yi geriye götürme çabaları ile terörün yeniden ortaya çıkmasına karşı istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı arasında olacaktır." değerlendirmesini yaptı.

Arslan, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, ülkenin geleceği, istikrarı, huzur ve güveni için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Ülkenin birliği, beraberliği ve üniter yapısının olmazsa olmazları arasında yer aldığını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Bu seçim, Türkiye'yi geriye götürme çabaları ile terörün yeniden ortaya çıkmasına karşı istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı arasında olacaktır. Şartlar ne olursa olsun asla ülkemiz üzerinde hesap yapanların oyunlarına izin vermeyeceğiz. Bizim yerimiz, iradelerini Kandil'e, Pensilvanya'ya teslim edenlerin yanı değil, PKK ve FETÖ terör örgütlerini yok etmek için bütün imkanlarıyla mücadele edenlerin, yani milletin yanıdır. Bizim yerimiz, ülkemizin güneyinde bir kukla devlet kurarak ülkemizi bölmek isteyen ihanet odaklarının yanı değil, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak; bölgemizde etkin güçlü ve oyun kurucu bir devlet olması için mücadele eden vatanseverlerin yanıdır."

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi cumhurbaşkanı seçimi Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan