Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Hazinedaroğlu, AA'nın Yılın Kareleri oylamasına katıldı

TAKİP ET

Hakkari (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Hakkari Haberleri (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Başsavcı Hazinedaroğlu, lifebox, AJet ve ROKETSAN'ın sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan 6 kategorideki 112 fotoğrafını inceledi.

Gazze: Açlık kategorisinde Mohammed Nassar'ın Gazze'ye havadan insani yardım malzemeleri indirildi, Portrede Mahmoud Abu Hamda'nın Annesinin biriciği fotoğraflarını seçen Hazinedaroğlu, Haberde Mahmut Serdar Alakuş'un Aynı şemsiyenin altında karesini tercih etti.

Sporda Ağıt Erdi Ulukaya'nın Gelenek ailede başlar, Doğal Yaşam ve Çevrede Umut Karahasanoğlu'nun Yurdumuz yıldızlar fotoğraflarına oy veren Hazinedaroğlu, Günlük Hayatta ise tercihini Ali Terli'nin Dolunay sefası karesinden yana kullandı.

Hazinedaroğlu, fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu, tüm karelerin büyük emeklerle çekildiğini söyledi.

Fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandığını belirten Hazinedaroğlu, Hem bir önceki yılın değerlendirmesi hem de sanata katkı anlamında bu oylamayı bir gelenek haline getiren Anadolu Ajansına teşekkür eder, tebriklerimi sunarım. dedi.

- Oylama

AA'nın 2012'den bu yana düzenlediği yarışmada, bu yıl Haber, Doğal Yaşam ve Çevre, Spor ve Günlük Hayat olmak üzere 4 ana kategorinin yanı sıra Gazze: Açlık ve Portre başlıklı 2 özel kategori de yer alıyor.

Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde yapılan oylamaya katılanlar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebiliyor.

Oylama, yilinkareleri.aa.com.tr internet sitesinden 15 Şubat Pazar saat 17.00'ye kadar devam edecek.

"Yılın kareleri" fotoğraf Hakkari Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Burak Hazinedaroğlu oylama