Hakkında ki iddialar ulusal basına yansıyan Nursaçan'dan Tweet zinciri

TAKİP ET

Bünyesinde 1.200 sanayi kuruluşu barındıran Kayseri OSB'ye ilişkin 'usulsüz harcama' iddialarına yönelik Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettişleri 408 sayfa bir rapor hazırladığı bilinmekte. Dün Kayseri OSB sanayicilerine mektup gönderen Nursaçan bugün gönderdiği mektubu tweetledi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nursaçan bugünde ulusal basında yer aldı.

Hürriyet gazetesinin manşetten verdiği haberde Kayseri'de medya kuruluşlarının aylardır dile getirdiği haber vardı.

Hürriyet gazetesinin yayınladığı haberde "Müsrif Başkan" vurgusu dikkat çekti. işte o haber: 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bakanlık müfettişlerinin hazırladığı rapor kentte tartışmaları alevlendirdi. Raporda, 73 bin liraya alınan yüzlerce tespih, 23 bin liralık tuğralı fincan takımı ile 1.1 milyon liraya döşenen makam odası harcaması için ‘israf’ yorumunda bulunuldu.

Bünyesinde 1.200 sanayi kuruluşu barındıran Kayseri OSB’ye ilişkin ‘usulsüz harcama’ iddialarına yönelik Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettişleri 408 sayfa bir rapor hazırladı. Rapor, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen ve 200’ü aşkın sanayicinin müdahil olduğu soruşturma dosyasına girdi. Raporda, bir kısmı CİMER’e de gönderilen iddialar mercek altına alındı. İnceleme konusu bazı başlıklarda sorun görülmedi. Mercek altına alınan bazı iddialara ilişkin ise Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetimi eleştirildi.





Dün Kayseri OSB'de bulunan sanayicilere, "Organizene Sahip Çık" platformunun sorularına istinaden mektup gönderen Nursaçan bugün ise OSBtv'ye ait sosyal medya hesabından mektubu parça parça yayınlamayı tercih etti.

Ulusal medyada çıkan haberler için ise Nursaçan'ın ne diyeceği merak konusu.

Güncelleme: Nursaçan'ın iddialara cevabı

kayseri kayseri osb kayseri organize sanayi bölgesi tahir nursaçan