Help Steps'in global vizyon toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Uygulamanın kurucusu Gözde Venedik: "Bu platforma dahil olabilecek çok fazla sporcu var"

Gün içinde atılan her adımı desteğe dönüştüren mobil uygulama Help Steps'in global vizyon tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Atletico Madrid, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la iş birliği bulunan Help Steps'in tanıtım toplantısına uygulamanın kurucusu Gözde Venedik, yönetim kurulu üyesi Ertan Can Yazıcı ve Galatasaray'ın milli futbolcusu Berkan Kutlu katıldı.

Vizyon tanıtım toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gözde Venedik, kendilerine gösterilen destekten memnun olduğunu belirterek, "Uygulamayı yaptığımız ilk günde, bu aşamaya geleceğimizi hayal edemezdim. 1,6 milyon kullanıcı var içeride. Spor kulüpleri ile ünlü isimler, iyilik platformu olduğumuz için birleşti. Uygulamamız için çok fazla insan adım attı ve yürüdü. Katılan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Help Steps'in partnerlerinin artacağını dile getiren Gözde Venedik, "Çok büyük sürprizlerimiz var. Atletico Madrid, bizim ilk global partnerimizdi. Zaten Türkiye'de 5 büyük spor kulübüyle iş birliğimiz var. Sonra İspanya'da Atletico Madrid ile iş birliği yaptık. Şimdi sırada yeni ülkeler ve kulüpler var. Bu platforma dahil olabilecek çok fazla sporcu var. Ben Help Steps'te iyilik ligi yaratmak istiyorum. Halihazırda dışarıda bir lig var ama takımların bu uygulamadaki rekabeti, dışardaki rekabetten daha güzel." değerlendirmesinde bulundu.

Help Steps'in işleyiş biçimine de değinen Gözde Venedik, "Uygulamada kullanıcılar, adımlarını biriktirdiğinde bunları istediği sivil toplum kampanyalarına bağışlayabiliyorlar. Kullanıcılar, bu adımlarını da bölerek gönderebilir. Bugün bu adımları sokak hayvanları için atarsınız, yarın da kanserli çocukların tedavisi için adım atarsınız. Eğitim vakıflarına veya gönül verdiğiniz takımlara da bu adımları gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, istediği kurum veya kişi için yürüyebilir." diye konuştu.

 Help Steps Help Steps