Hentbol: HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finali

TAKİP ET

Sakarya Büyükşehir Belediyespor: 32 - MKE Ankaragücü Mamak Belediyespor: 22 - Bu sonuçla Sakarya Büyükşehir Belediyespor yarı finale yükseldi

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Final ilk karşılaşmasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, MKE Ankaragücü Mamak Belediyespor'u 32-22 yendi.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda yapılan çeyrek final müsabakası öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da hayatını kaybeden Hentbol A Milli Takım Kaptanı Cemal Kütahya için saygı duruşunda bulunuldu.

Maçın ilk dakikalarında üstünlüğü ele geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 15-9 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstünlüğü kaybetmeyen ve farkı açan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, salondan 32-22 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Sakarya Büyükşehir Belediyespor, yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Çeyrek final müsabakaları, Beykoz Belediyespor-Nilüfer Belediyespor, Beşiktaş Yurtbay Seramik-İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Spor Toto-Mihallıçcık maçlarıyla devam ediyor.

Yarı final maçları 17 Mart Cuma günü saat 14.00 ve 16.00'da planlanırken, kupanın final maçı ise 18 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak.

Çeyrek final müsabakası HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası MKE Ankaragücü Mamak Sakarya Büyükşehir Belediyespor