"Hentbol iyileştirir" projesiyle depremzedelere destek için gönüllüler aranıyor

TAKİP ET

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) iş birliğinde "Hentbol iyileştirir" projesi...

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) iş birliğinde "Hentbol iyileştirir" projesi kapsamında depremzedelere destek amaçlı gönüllüler aranıyor.

THF'den yapılan açıklamada, "EHF ve THF iş birliğinde "#Hentbolİyileştirir" (#HandballHeals) projesi kapsamında, depremzedelere destek olmak, bölgede bulunan konteynerlerde yaşayan çocuklarımıza moral vermek ve spor aracılığıyla psikososyal anlamda destek sağlamak amacıyla; temel hentbol öğretimi, kısa süreli sportif aktiviteler yapmak üzere 3, 4 ve 5 Haziran tarihlerinde deprem bölgesinde çalışma yürütülecek." denildi.

Projeyle hakem, sporcu, antrenör ve gözlemcilerden oluşan bir gönüllü timi oluşturulacağı belirtilirken, "Gönüllü timi, deprem bölgesine gitmek üzere 3 Haziran Cumartesi gecesi Ankara THF Spor Kompleksi'nden yola çıkacak ve 5 Haziran'da Ankara'ya dönecek. İstekli olan gönüllülerimizin A klasman gözlemcimiz Barış Çelik'e doğrudan 0 506 358 27 81 numaralı telefona SMS ile veya Whatsapp uygulaması üzerinden mesaj atarak ulaşmalarını rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Avrupa Hentbol Federasyonu depremzede depremzedelere destek HENTBOL Türkiye Hentbol Federasyonu