İBB Beykoz yatırımları için tanıtım töreni düzenledi

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Beykoz yatırımları için tanıtım töreni yapıldı.Restore edilen Anadolu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Beykoz yatırımları için tanıtım töreni yapıldı.

Restore edilen Anadolu Hisarı, Çubuklu Kentsel Dönüşüm Projesi, Göksu ve Küçüksu Dereleri Can Suyu Projesi, Enstitü İstanbul İSMEK ve Kavacık Bölgesel İstihdam Ofisi için Orta Çeşme Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan İBB Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu Hisarı'nın restorasyon sonrası vatandaşların keyif duyacağı bir alana dönüştürüldüğünü söyledi.

İmamoğlu, Millet İttifakı'nın tek amacının milleti birleştirip buluşturmak olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yüksek işbirliği ile attıkları temelin kendilerine İstanbul'u kazandırdığını dile getiren İmamoğlu, "Şimdi bu millete daha güçlü bir birliktelik, altı siyasi partinin bir araya geldiği birliktelik, Türkiye'yi kazandıracak. Bu ittifak, 'Benim partim iktidara gelecek.' demiyor. Bu ittifak, 'Millet iktidara gelecek.' diyor, 86 milyon insan..." diye konuştu.

İmamoğlu, konuşmasının ardından törene katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay ve Onursal Adıgüzel, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, Millet İttifakı partilerinin il başkan ve yöneticilerini sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Hisarı Beykoz İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu