İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı başvuruları başladı

TAKİP ET

Program kapsamında Erken Aşama 250 bin lira, İleri Aşama 250 bin lira, İş Birliği Kategorisi için 250 bin lira, Gençlik kategorisi için ise 50 bin lira ödül verilecek

Kale Grubu kurucusu merhum İbrahim Bodur'un değerlerini yaşatmak ve sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla 2017'de hayata geçirilen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödül Programı'nın 8'incisi için başvurular başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kale Bodur, Erken Aşama, İleri Aşama, İş Birliği ve Gençlik kategorileri kapsamındaki başvurular, 17 Mart'a kadar ibrahimbodurodulleri.com internet sitesi üzerinden kabul edilecek.

Merhum İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla bu yıl 8'incisi düzenlenen programa sosyal girişimler, etki odaklı girişimler ve girişimci adayları başvurabilecek.

Başvurular, Kale Grubu ve Impact Hub İstanbul ekiplerinden oluşan ön değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilecek. Ön değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar, dünyanın ve Türkiye'nin sosyal girişimcilik alanındaki önemli isimlerinden ve sivil toplum ve iş dünyası liderlerinden oluşan Seçici Kurul'un karşısına çıkacak.

Kazanan adaylar, düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

- Sosyal girişimleri geliştirecek ödüller

Program kapsamında Erken Aşama 250 bin lira, İleri Aşama 250 bin lira, İş Birliği Kategorisi için 250 bin lira, Gençlik kategorisi için ise 50 bin lira ödül verilecek.

Erken, İleri ve İş Birliği Kategorilerinin kazananları ek olarak, Kale Grubu ve Impact Hub Istanbul tarafından iş geliştirme ve yatırıma hazırlık desteği, Gençlik Kategorisi kazananı ekip ise Social Impact Award Türkiye'24 programına geçiş ve program kapsamında kapasite geliştirme desteği alma hakkını kazanacak.

Finalist ve kazananlar geçmiş sene finalist ve kazananlarından oluşan 60'ı aşkın sosyal girişimin oluşturduğu topluluğun da parçası olacak. Kale Grubu, topluluğun finansal ve finansal olmayan ihtiyaçlarına destek olarak, girişimlerin ödül sonrası yolculuklarında yanlarında olmaya devam edecek.

kale bodur