İçinizdeki Işıltıyı Yansıtın, FAVORİ!

TAKİP ET

Her kadının içerisinde açığa çıkmak için bekleyen bir yıldız vardır. Işığını yansıtması için ona bir kaynak gereklidir. Favori pırlanta tektaş küpe sizin kaynağınız olsun, onun ışıltısıyla sizde içinizde ki yıldızın ışığını yansıtın.

Her kadının içerisinde açığa çıkmak için bekleyen bir yıldız vardır. Işığını yansıtması için ona bir kaynak gereklidir. Favori pırlanta tektaş küpe sizin kaynağınız olsun, onun ışıltısıyla sizde içinizde ki yıldızın ışığını yansıtın. Geçmişten bugüne kadınlar takı ve aksesuarı severek kullanır.



Kombinlerini kusursuz yapan bu aksesuarlar yanı sıra pırlanta küpe, elmas kolye gibi takılarda özgüveni simgeler, kendini tamamlanmış hisseder. Zevkinize nasıl hitap ederse, yaşınız kaç olursa olsun baget küpe tüm kombinlerinize mükemmellik katacak.

Favori markası zarifliğe, ışıltıya öncülük etmektedir. 45’in üzerinde ki eşsiz tasarımcıları ile yılda ortalama 6000 yeni ve farklı ürünü müşterilerine sunmaktadır. Modayı yakından takip ederek, modern ve trend ürünleri tamamlayacak ürünleri piyasa sunmaktadır. Her bütçeye hitap eden ürünleri sunan firma; güvenli alışveriş, ücretsiz ve sigortalı kargo imkanıyla, sertifikalı mücevherlerini www.favori.com.tr adresinden ve satış mağazalarından müşterilerine sunuyor.

Özel Tasarım Takılar

Herkes özeldir ve tektir. Kendisi gibi benzeri olmayan bir ürün ile de oldukça tatmin edilecektir. Özel hissetmesiniz istediğiniz kim varsa erkek ya da kadın, çocuk ya da genç herkese göre bir Favori var. Kendisi küçük fakat anlamı büyük olan pırlanta ile her zaman göz kamaştırıcı ve etkileyici olabilirsiniz.



Sadece özel anlar için değil, Favori ile aynaya her baktığınız an sizin için özel olacak. Ürünler Avrupa Birliği BS-EN-1811 standartlarına göre üretildiğinden, alerji yapma durumu bulunmamaktadır.

Güvende Favori

Favori ile kıskanılmak hoşunuza gidecek. Benzersiz tasarım parçaları bedeninizde taşımak oldukça tatmin edici ve uyumlu olacaktır.

Müşteri odaklı, daima yenilikçi ve liderlik vasfında olan Favori; şeffaflık ve saygı çerçevesi içerisinde hizmetlerini sürdürmektedir. Yılların vermiş olduğu deneyim ile müşterilerinin güvenle kaliteli alışveriş yapmasına olanak sağlamaktadır.



İş ahlakı ve tutarlı duruşu yeni müşteriler kazanmasına ve başarılarını sürdürmeye, ilerleme kaydetmeye fayda sağlamaktadır.

Web sitesi üzerinden kredi kartı ile güvenle ve kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri temsilcileri satış öncesi ve sonrası daima destek için yanınızda olacaktır. En yakın satış mağazasından da ürünleri inceleyebilir, kendi favorinizi satın alabilirsiniz.

Favori Favori Pırlanta