İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Vali Yerlikaya'dan polis, jandarma ve sahil güvenliğe ziyaret

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yılbaşı tedbirleri kapsamında polis, jandarma...

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yılbaşı tedbirleri kapsamında polis, jandarma ve sahil güvenliği ziyaret etti.

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Yardımcısı Ersoy ile yeni yıl tedbirleri kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini bildirdi.

Yerlikaya, paylaşımında şunları kaydetti:

"İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ersoy ile yılbaşı gecesi, şehrimizin huzur ve güvenliği için görevlerinin başında olan İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Kahraman emniyet teşkilatımızın yeni yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni yıl tedbirleri kapsamında Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığımızı ziyaret ettik. Mavi vatanımızın kahraman leventlerinin yeni yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. İstanbul'da yeni yıla huzur ve güven içinde girmemiz için İl Jandarma Komutanlığımız görevlerinin başında. Kahraman Mehmetçiklerimizin yeni yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy İstanbul Valisi Ali Yerlikaya