IKBY Başkanı Barzani'den depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı

TAKİP ET

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4...

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Barzani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Düşüncelerim ve dualarım, sabahın erken saatlerinde bölgemizi vuran depremden etkilenenlerle birlikte." ifadelerini kullandı.

IKBY Başkanı, depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

IKBY Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf da Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkmen Bakan Maruf, mesajında, "Türkiye'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Türkiye'mize çok geçmiş olsun. Kalbimiz sizinle dua ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Irak'ın başkenti Bağdat ve Erbil olmak üzere diğer kentlerde de hissedilen deprem sebebiyle insanlar can güvenliği endişesiyle evlerinden çıkmıştı.

Aydın Maruf DEPREM IKBY Kahramanmaraş Neçirvan Barzani