İmamoğlu davası için konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Nergis'e vatandaştan tepki: O sizin ekmek kapınız

TAKİP ET

Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davasını konuşmaya devam ediyor. İmamoğlu davasını, 'mağduriyet devşirmeye çalışmak, yersiz bir siyasi şov yapmak, fırsatçılık ve sorumsuzluk' olarak değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in sosyal medya paylaşımının altına bir bir vatandaşın yazdığı tepki yorumu ise dikkat çekti. Vatandaş yorumunda: 'vekilim biz mağdur edebiyatı sevmeyiz o sizin egmeg kapınız' sözlerini kullandı.

Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davasını konuşmaya devam ediyor.

AK Partili Vekillerin neredeyse tamamı 'İmamoğlu davası' konusunda sosyal medya paylaşımları yaptı. Sosyal medyada paylaşım yapanlardan biri ise AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis.

AK Parti Kayseri Milletvekili Nergis, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yaşanan durumu 'mağduriyet devşirmeye çalışmak, yersiz bir siyasi şov yapmak, fırsatçılık ve sorumsuzluk' olarak değerlendirdi.

Milletvekili Hülya Nergis'in sosyal medya paylaşımında yapılan yorumlar ise dikkat çekti.


Nergis, yaptığı paylaşımda;

"Ekrem İmamoğlu hakkında verilen mahkumiyet kararı henüz kesinleşmemiştir,hukuki süreç tamamlanmadan, karar kesinleşmeden, yargının işleyişine güveni zedeleyecek şekilde bir mağduriyet devşirmeye çalışmak,yersiz bir siyasi şov yapmak, fırsatçılık ve sorumsuzluktur." ifadelerini kullandı.


Sosyal medya kullanıcılarından biri yargının bağımsızlığı konusunda yorum eklerken, sorfuğu soru ile dikkat çekti. "Yargı bağımsız demi.. bu söylemlerine sizlerden bekliyorduk..onu bunu geçte ya milletvekili olduktan sonra Kayseri için tek bir önerge sundun mu... mecliste tek bur konuşma yaptın mı..." ifadelerini kulladı.


Nergis'in yaptığı paylaşımda en çok dikkat çeken yorumsa; "vekilim biz mağdur edebiyatı sevmeyiz o sizin egmeg kapınız" ifadeleri oldu.

Kullanıcının yaptığı yoruma ise AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kutay Altuntaş, 'trolsünüz' dedi.

AK Parti Talas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kutay Altuntaş, "Sizin en iyi yaptığınız mağdur edebiyatı ve senin yaptığın gibi trollük." ifadelerini kullandı.

Kayseri Kayseri Gündem Ekrem İmamoğlu Hülya Nergis AK Parti Kayseri