İş insanlarından Kızılay'a kan bağışı

TAKİP ET

Başkentte, Kızılay Haftası dolayısıyla, iş insanları kan bağışında bulundu.Türk Kızılay'ın İzmir-1 Cadde'deki...

Başkentte, Kızılay Haftası dolayısıyla, iş insanları kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay'ın İzmir-1 Cadde'deki kan verme noktasına gelen iş insanları, her yıl 29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında, farkındalık oluşturmak için devam eden kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, iş adamlarına duyarlılıkları için teşekkür ederek, vatandaşları kan bağışına davet etti.

Kızılay'ın kan temini çalışmalarına ilişkin bilgi veren Can, "Türkiye'de kan temini konusunda etkili bir kurum olarak yılda 3 milyon ünite kanı, yaklaşık 3 bin noktadan topluyoruz. bunları 13 noktaya getirip tahlillerini yaptıktan sonra da 1500 noktaya her gün ulaştırıyoruz. Dolayısıyla çok kıymetli bir görev yapıyoruz. Vatanımıza ve milletimize bu kıymetli görevi yaptığımız için de çok mutluyuz." dedi.

Öte yandan, kan bağışında bulunan Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ise Cumhuriyet'in 100. yılının kutlandığı haftada kan bağışı etkinliğinin düzenlenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, iş adamlarını ve işçilere kan bağışında bulunma çağrısı yaptı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ile bazı STK üyesi iş insanları da kan bağışında bulundu.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran kan bağışı kan verme Kızılay Kızılay Haftası Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can