İsmail Tamer'den inciler! Bu kez Doktorların tepkisini çekti

TAKİP ET

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmüyor. Bu kez Erciyes Üniversitesi ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeni ile tepkilerin odağında.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in her sözü olay! Bu kez Erciyes Üniversitesi ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeni ile Doktorların hedefinde.

Bir kaç gün önce "asgari ücret" açıklaması ile tepki çeken İsmail Tamer, Erciyes Üniversitesinde doktorların "bıçak parası" aldığını iddia etti.

İsmail Tamer'in iddialarının ardından, doktor meslektaşlarının açıklaması ise gündeme oturdu.

AKLA KARAYI AYIRIN! İSİM İSİM AÇIKLAYIN!

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, "Sayın meslektaşımız, milletvekilimiz İsmail Tamer 'Erciyes Üniversitesi’nde bıçak parası var' demiş. Bu büyük bir ithamdır. Ben dahil üniversitemizde çalışan hocalarla hastaların karşı karşıya gelmemesi için, akla karayı ayırın, ne biliyorsanız isim isim, olay olay açıklayın lütfen.

Kurum adı verilerek 'bıçak parası' ithamı yapılıyor ama gereği yapılmıyorsa fedakarca çalışan, şehrine ve kurumuna değer katan ve helalinden kazanan hocalar zan altında bırakılmış olur. Bu zannı temizlemek itham sahiplerine düşer. Gereğinin yapılıp yapılmadığını takip edeceğiz." dedi. 

MİLLETVEKİLLERİ HASTA PEŞİNDE KOŞMAMALI

Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Hüseyin Per'de, Tamer'e tepki göstererek," Milletvekili ister muhalefet ister iktidar hasta peşinde koşup ameliyat ile uğraşmamalıdır. Üstü kapalı bütün bir üniversiteyi suçlayana kadar kanunsuz iş yapan kimse lütfen onları hedef alın" ifadelerini kullandı.

i̇smail tamer erciyes üniversitesi bıçak parası kayseri tabip odası başkanı mehmet i̇lhan şahin hüseyin per