İsrail askerlerinin ateş açması sonucu 2 Filistinli yaralandı
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'nda İsrail askerlerinin ateş açması sonucu 2...
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'nda İsrail askerlerinin ateş açması sonucu 2 Filistinli yaralandı.
Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin ateş açması sonucu Cenin kentinde 1 doktorun ve Cenin Mülteci Kampı'nda da 1 kadının yaralandığı kaydedildi.
Kızılay ekiplerinin ilkyardım müdahalesinde bulunması sonrasında yaralıların hastanelere nakledildiği belirtildi.
İlk yardım ekiplerinden Hazim Musavira AA'ya yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Cenin Mülteci Kampı'nın girişinde Kızılay ekibini hedef aldığını ifade etti.
Musavira, İsrailli ve Filistinli Sivil Savunma ekiplerinin koordinasyonuyla mülteci kampındaki yaralı kadına ulaşılmasına izin verildiğini kaydetti.
Yaralıların son durumu hakkında henüz bilgi verilmedi.