Evinde uyuşturucu üretip, piyasaya sürme hazırlığında olan şüpheli tutuklandı

TAKİP ET

Evinde ürettiği 5 kilo marihuanayı piyasaya sürme hazırlığında olduğu gerekçesiyle Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda 5 kilo satışa hazır marihuana, 650 kök marihuana, arı kovanlarının içerisine gizlenmiş 4 ruhsatsız tabanca ve 1 tüfek ele geçirildi.

Evinde ürettiği 5 kilo marihuanayı piyasaya sürme hazırlığında olduğu gerekçesiyle İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin elde ettiği uyuşturucu maddeyi, kent genelinde "torbacı" olarak tabir edilen şüphelilere satışa sunacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takip sonucunda Silivri'de düzenlenen operasyonda şüpheli M.K'yı gözaltına alan ekipler, aramalarda 5 kilo satışa hazır marihuana, yaklaşık 97 kilo uyuşturucu üretilebileceği belirlenen 650 kök marihuana, 1 hassas terazi ve uyuşturucu maddenin uygun ortamda yetişmesini sağlamak için kullanılan çok sayıda havalandırma, aydınlatma ve iklimlendirme sistemi ele geçirdi.

Evin bahçesinde ise arı kovanlarının içerisinde gizlenmiş 4 ruhsatsız tabanca ve 1 tüfeğe de ekipler tarafında el koyuldu.

Şüpheli M. K, jandarmadaki ifadesinde uyuşturucu maddeyi üretmek ve yakalanmamak için bahçesine arı kovanları yerleştirdiğini, çevresindeki insanlara bal işiyle uğraştığı görüntüsü vermeye çalıştığını itiraf etti.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

uyuşturucu İstanbul İstanbul haberleri İstanbul son dakika İstanbul son dakika haberleri İstanbul asayiş haberleri yerel haberler