İstanbul Havalimanı taksicilerinden İsrail'in vurduğu Gazze'ye afişli destek

TAKİP ET

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can: - "Yaklaşık 1800 taksideki afişlerle İstanbul sokaklarında gezeceğiz. Mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu hem Türkçe hem de İngilizce yazı ile anlatacağız"

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyeleri, İsrail'in saldırdığı Gazze'ye destek için araçlarına "Mazlum Filistin halkının yanındayız" yazılı afişler yapıştırdı.

Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İsrail'in saldırılarına karşı Filistin halkının yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Can, mazlumların yanında olmanın kendilerine atalarından kalan bir miras olduğunu belirterek, "İnsanlar hem canından hem malından oluyor hem de vatanından sürülüyor. Biz bunu protesto ediyoruz ve kabul etmiyoruz. Savaşın da bir ahlakı vardır, bir şerefi vardır. Bu ahlaksızca, şerefsizce bir savaştır. Yaklaşık 1800 taksideki afişlerle İstanbul sokaklarında gezeceğiz. Mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu hem Türkçe hem de İngilizce yazı ile anlatacağız." diye konuştu.

afiş destek gazze istanbul havalimanı İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can