İstanbul Lale Vakfı ile İSATAG'tan turizmde işbirliği anlaşması

TAKİP ET

İstanbul Lale Vakfı ile İstanbul Seyahat Acentaları Tanıtım ve Geliştirme Derneği (İSATAG), Türkiye turizminde lale...

İstanbul Lale Vakfı ile İstanbul Seyahat Acentaları Tanıtım ve Geliştirme Derneği (İSATAG), Türkiye turizminde lale objesini güçlendirmek amacıyla işbirliği anlaşması yaptı.

Emirgan'daki vakıf binasında düzenlenen törende İSATAG Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Özsavaş ve İstanbul Lale Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan protokol imzaladı.

Özsavaş, yaptığı konuşmada, amaçlarının İstanbul markasını bir üst seviyeye taşıyarak, bilinirliliğini artırmak olduğunu söyledi.

İstanbul ve Türkiye'nin güzide sembolünün lale olduğunu dile getiren Özsavaş, "İstanbul ve Türkiye'yi lalesiz düşünmek mümkün değil. Böyle bir işbirliğine bugün adım attığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu işbirliği protokolü ile daha farklı projelere birlikte imza atarız." dedi.

Özsavaş, Türk turizminin değerini bir üst seviyeye getirebilmek için her türlü çalışmayı yerel ve merkezi yönetimlerle birlikte yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Protokol kapsamında İstanbul'daki seyahat acenteleri ile gelen turistler İstanbul Lale Müzesi'ni yıl sonuna kadar ücretsiz gezebilecek.

anlaşma İSATAG İstanbul Lale Vakfı müze