İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

TAKİP ET

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Pozitif bir serimiz var ve bunu devam ettiriyoruz. Yukarıları da yakalamak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor karşısında 1-0 kazanarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran VavaCars Fatih Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo, seriyi sürdürmek açısından önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan teknik adam, "Bizim için önemli bir maçtı. Zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İstanbulspor'un defansif anlamda bizi zorlayacağını biliyorduk. İlk yarı şanslar bulmaya çalıştık. Daha sabırlıydık. İkinci yarı biraz daha geri çekildik. Bu sevmediğimiz bir durumdu." ifadelerini kullandı.

Seriyi devam ettirmek adına galibiyetin önemli olduğuna dikkati çeken Pirlo, "Önemli olan galibiyetti, seriyi devam ettirmekti. Pozitif bir serimiz var ve bunu devam ettiriyoruz. Yukarıları da yakalamak istiyoruz. Bunun için önemli bir adım oldu." diye konuştu.





Andrea Pirlo Spor Toto Süper Lig Vavacars Fatih Karagümrük