İtalya'daki "2 Saat Dayanıklılık" mücadelesinde Türk ekip podyuma çıktı

TAKİP ET

2 otomobille Türkiye'yi temsil eden Bitci Racing, Vedat Ali Dalokay-Barkın Pınar ve İbrahim Okyay'dan oluşan ekibiyle ikincilik elde etti

İSTANBUL Otomobil sporlarında İtalya'da düzenlenen "2 Saat Dayanıklılık" yarışında Bitci Racing takımı ikinci sırada yer aldı.

Bitci Racing'den yapılan açıklamaya göre yarış takımı, Umbria bölgesinde yer alan Magione-Autodromo dell’Umbria Pisti'ndeki mücadelede, 2 otomobil ve 6 pilot ile Türkiye'yi temsil etti.

Sequential otomobil ve 2 kapı numarası ile yarışan ilk ekip Vedat Ali Dalokay, Barkın Pınar ve İbrahim Okyay, DSG otomobil ve 5 kapı numarası ile yarışan ikinci ekip ise Demir Eröge, Temel Çamlıdağ ve Zekai Özen’den oluştu.

Yarışın başlaması ile ilk turlarda genel klasman üçüncülüğüne yerleşen 2 kapı numaralı araç yarış içerisinde bir süre şanzıman sorunu yaşayarak vakit kaybetse de kendi grubunda 2. olarak mücadeleyi tamamladı. DSG grubunda ise rakipleri ile son tura kadar büyük bir mücadele sergileyen 5 kapı numaralı araç 5'inci sırayı aldı.

Dayanıklılık mücadelesini grubunda 2. sırada bitiren Bitci Racing ekibi, yarış sonunda düzenlenen törende podyuma çıktı.

Barkın Pınar BİTCİ Racing İbrahim Okyay otomobil yarışı Vedat Ali Dalokay