İYİ Parti eski Tokat İl Başkanından skandal tweet: Darbeci Ömer Halis Demir

TAKİP ET

İYİ Parti eski Tokat İl Başkanından skandal tweet. İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı, FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıktı ve darbeci Terzi'yi vurarak kritik bir göreve imza attıktan sonra 33 kurşunla şehit edilen 15 Temmuz Kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir'e "Asıl Darbeci" sözlerini sarf etti. Sarıtaşlı'nın önceden İYİ Parti Tokat İl Başkanı olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu.

FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'ye sahip çıkan Sarıtaşlı, 'Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi' diyerek skandala imza attı.

İYİ Parti Tokat il başkan yardımcısı Songül Sarıtaşlı paylaştığı tweette "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi?" yazdı.

HESABINI KAPATTI

Sarıtaşlı attığı tweet sonrasında yoğun tepki aldı ve bunun üzerine önce twitter üzerindeki şahsi hesabından söz konusu paylaşımı sildi.

Kendisine ve Şehit Ömer Halisdemir'e yönelik çirkin saldırısına tepkiler dinmeyince İYİ Partili yönetici bu kez dakikalar içerisinde hesabını komple kapatma kararı aldı.

tokat tokat i̇yi parti uğur songül sarıtaşlı skandal tweet