İzmir'de sivil toplum kuruluşları "Büyük Aile Buluşması" düzenleyecek

TAKİP ET

İZMİR İzmir'de yaklaşık 100 sivil toplum örgütünün katılımıyla oluşturulan Büyük Aile Platformu, "LGBT...

İZMİR İzmir'de yaklaşık 100 sivil toplum örgütünün katılımıyla oluşturulan Büyük Aile Platformu, "LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması" düzenleyecek.

İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı Nuriye Kadan, platform üyesi sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerle birlikte Alsancak'taki bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 6 Kasım Pazar günü 14.00'te Konak'ta yapılacak buluşmayla ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Aile değerlerini hiçe sayan her türlü oluşuma ve dayatmaya karşı olduklarını ifade eden Kadan, "LGBT dayatması, ailenin tahrip edilmesi, gençlerin aidiyet ve değerlerinden kopartılarak yozlaştırılması, kadının değersizleştirilmesi ve çocukların cinsiyetsizleştirilmesi demektir. Toplum ve hukuk nezdinde dayatılan LGBT ideolojisini kabul etmiyoruz. Toplumun temel taşı olan aile kurumunun yozlaştırılmasına ve toplum yapısının bozulmasına karşıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın cinsiyetiyle oynanmasına ve çocuk istismarına karşıyız." dedi.

Çocukların LGBT propagandasıyla karşı karşıya olduğunu öne süren Kadan, bu konuda yasal düzenleme beklediklerini dile getirdi.

Kadan, bireyleri hedef alan nefret söylemleriyle konunun saptırılmasını ve provoke edilmesi istemediklerini, din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş ve ideoloji farkı gözetmeksizin herkesi bu çağrıya kulak vermeye davet ettiklerini söyledi.


Büyük Aile Buluşması İzmir Büyük Aile Platformu Nuriye Kadan