Jandarma ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 362 kişiyi yakaladı

TAKİP ET

JASAT timleri 6 ilçedeki 8 farklı hırsızlık olayın faili olduğu belirlenen 11 şüpheliyi gözaltına aldı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari 2 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 362 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 24 - 30 Ocak arasında suç/suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.İ. Çubuk'ta yakalanarak Sincan Cezaevi'ne teslim edildi.

"Hizmet nedeni ile güveni kötüye kullanma" suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.P. ise Çamlıdere'de gözaltına alındı ve Kızılcahamam Cezaevi'ne teslim edildi.

Ayrıca, yol kontrol noktalarında ve jandarma asayiş timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 362 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlemlere başlandı.

- 6 ilçedeki 8 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) söz konusu tarihler arasında Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Polatlı ve Yenimahalle ilçelerinde meydana gelen 8 farklı hırsızlık olayı aydınlatıldı. Olayların failleri oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Aynı hırsızlık olaylarının faili olduğu gerekçesiyle aranan firari 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

jandarma JASAT