Kahramankazan Belediyesi kendi betonunu üretecek

TAKİP ET

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan, beton ve beton ürünleri üreten belediye şirketi KazanBelBeton törenle hizmete girdi.Kışla Mahallesindeki tesislerde düzenlenen törende İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır'ın duasının ardında kurdele kesilirken, iş adamlarıyla yapılan sipariş imza töreni gerçekleştirildi.Atılan imza ile şirket, ilk işinde 5 farklı firmaya toplamda 50 milyon liralık beton satışı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı konuşmada, gelir getiren...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan, beton ve beton ürünleri üreten belediye şirketi KazanBelBeton törenle hizmete girdi.

Kışla Mahallesindeki tesislerde düzenlenen törende İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır'ın duasının ardında kurdele kesilirken, iş adamlarıyla yapılan sipariş imza töreni gerçekleştirildi.

Atılan imza ile şirket, ilk işinde 5 farklı firmaya toplamda 50 milyon liralık beton satışı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı konuşmada, gelir getiren örnek projelere imza attıklarını belirterek, yalnızca para harcayan değil, aynı zamanda para da kazanan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

KazanBelBeton ile hem istihdam sağladıklarını hem tasarruf ettiklerini hem de belediyeye gelir getirdiklerini ifade eden Oğuz, KazanBelBeton ve daha önce kurdukları KazanBelNet şirketleri ile bu yıl içinde belediye bütçesinin üzerinde bir gelir elde etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Belediyeye ait 22 dönümlük arazi üzerine kurulan KazanBelBeton tesislerinde saatte 120 metreküplük beton üretimi yapılacağı bildirildi.

Törene, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Orhan Yeğin, İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.



AA