Kahramankazan'da off-road oyunlarında extrem etabı yapıldı

TAKİP ET

Ankara'ın Kahramankazan ilçesinde başlayan off-road oyunlarında extrem etabı yapıldı. Kahramankazan Belediyesinin...

Ankara'ın Kahramankazan ilçesinde başlayan off-road oyunlarında extrem etabı yapıldı.

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde Kazan Ova Offroad Kulübü tarafından düzenlenen off-road oyunlarında extrem etabı yer aldı.

Kahramankazan Belediyesi Spor ve Kamp Eğitim Merkezinde süren ve Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda 4x4 aracın katıldığı extrem gösterilerinin startını Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz verdi.

Extrem oyunlarında 12 araç yer aldı. Her araç 2 tur olmak üzere toplamda 22 kapıdan geçerek zorlu parkuru tamamlamaya çalıştı.

Gösterilerde araçlar oldukça zorlandı. Heyecanlı ve renkli gösterilere sahne olan oyunlarda, su dolu çamur havuzlarını ve yapay tepeleri geçemeyen ve devrilen araçlar iş makinası yardımıyla çekildi. Bazı araçlar yarışı tamamlayamadı.

Kazan Ova Offroad Kulübü Direktörü Selami Türkvatan, AA muhabirine, çeşitli illerden sporcuların katıldığını aktararak, "Adrenalin dolu mükemmel bir etap. Bu mukavemet etabı. Derin çukurlarımız var, ilk baştaki aracımız start aldığında takla attı. Bu bizde olmazsa olmaz, doğasında var bu sporun. Araçlarımız zaten güvenli. Doğa ile sporu seven herkesi Kahramankazan'a bekliyoruz." dedi.

extrem etabı Kazan Ova Offroad Kulübü offroad oyunları Selami Türkvatan serhat oğuz