Kahramankazan'da öğrenciler hastaları ziyaret etti

TAKİP ET

Kahramankazan ilçesinde öğrenciler "Çevreme duyarlıyım, değerlerimi koruyorum projesi" kapsamında Devlet Hastanesinde...

Kahramankazan ilçesinde öğrenciler "Çevreme duyarlıyım, değerlerimi koruyorum projesi" kapsamında Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Fatih Ortaokulundan okuyan bir grup öğrenci, proje kapsamında Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Okul Müdürü Tarık Sezer ile Başhekim Dr. İzzet Yıldız'ı da makamında ziyaret eden öğrenciler, doktorluk mesleğiyle ilgili bilgi aldı.

Okul Müdürü Tarık Sezer, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde yürütülen proje kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Proje kapsamında milli ve manevi değerlerden biri olan hasta ziyaretlerinin önemini öğrencilere hatırlatmak istediklerini kaydeden Sezer, "Öğrencilerimizin bu minvalde yetişmelerini sağlamak için bu etkinliği düzenledik. Proje kapsamında sadece hasta ziyaretleri değil, cami, kütüphane ve şehitlik gibi milli ve manevi dinamiklerimiz olan mekanları da ziyaret edip öğrencilerimizin bu değerlerle yetişmelerini amaçlıyoruz." dedi.

Çevreme Duyarlıyım değerlerimi koruyorum projesi Fatih Ortaokulu Kahramankazan