Kahramankazan ve Kızılcahamam'dan deprem bölgesine yardım

TAKİP ET

Kahramankazan ve Kızılcahamam'da depremzedeler için toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderildi....

Kahramankazan ve Kızılcahamam'da depremzedeler için toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderildi.

Kahramankazan'da Kaymakamlık ve Belediye iş birliğinde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar destek verdi.

Belirlenen ihtiyaç listelerine göre hazırlanan 7 yardım tırı afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi deprem bölgelerine gönderilecek yardımların toplama alanı olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yardım toplama alanını ziyaret etti. Yetkililerden, yardımlar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Oğuz, "Nakdi olarak, yardım toplanması söz konusu değildir, vatandaşları uyarmak isteriz. Kahramankazan'da yardımlaşma en güzel şekilde yaşanıyor, insanlarımızdan ciddi miktarda malzemeler belediyemize ulaştırıldı. Biz de bunları toplama merkezimizde burada toplayarak bölgeye gönderiyoruz." dedi.

Kahramankazan Belediyesi tarafından temel ihtiyaçların yanında, enkaz çalışmalarına destek olmaları için üçü iş makinesi olmak üzere 6 araç ve 6 teknik personeli deprem bölgesine gönderdi.

Kızılcahamam'dan da iki yardım tırı dualarla yola çıktı

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi, depremzedeler için Deprem Yardım Kabul Merkezi kurdu.

Toplanan, battaniye, yorgan, çorap, yağmurluk, kışlık kıyafet, eldiven, bere, atkı, ısıtma cihazı gibi acil yardım malzemeleri özenle paketlendikten sonra yardım tırlarına yüklendi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Biz birlikte güçlüyüz. El ele vererek birlik olacağız ve tüm zorlukları hep beraber aşacağız. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından belediyemizde oluşturduğumuz Deprem Yardım Kabul Merkezi'mize teslim edilen yardımları 2 adet tıra yükleyerek belediyemiz önünden dualarla deprem bölgelerimize yolcu ettik." dedi.

deprem bölgesi Kahramankazan KIZILCAHAMAM yardım