Kara yollarında durum! 4 mayıs 2023 Yol durumu

TAKİP ET

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. 4 mayıs 2023 Karayolları yol durumu. TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor. Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle her iki yöndeki sağ şeritlerde daraltma yapılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Aydın-Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

TİS Otoyolu'nun Erzin-Dörtyol kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometrelerindeki çökme sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Sinop-Samsun yolunun 24. kilometresinde heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki (Borçka Artvin kesimi) 10 tünelde drenaj sistemi bakım, onarım ve temizlik çalışması yapılıyor. Bu nedenle saat 17.30'a kadar yolda ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Balıkesir-İzmir yolunun 2-3. kilometrelerinde Küçükbostancı Köprüsü'ndeki genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Erzincan-Tercan yolunun 17. kilometresindeki Terminal Kavşağı'nda sinyalizasyon bakım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 18-23. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kara yollarında durum yol durumu 4 mayıs 2023 Karayolları yol durumu TEM Otoyolu Kızılcahamam-Kahramankazan yolu yol çalışması Ankara yolu Gümüşova-Kavacık yol durumu