Kara yollarında durum

TAKİP ET

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik...

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 21.00-07.00 saatlerinde her iki istikamet kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametlerden iki yönlü sağlanacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun Haymana-Haymana-1 kavşakları 1-2. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple otoyolun Haymana bağlantı yolunda ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 0-5. kilometrelerinde (İzmir istikameti) viyadük ve köprü bakım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma İzmir-Ankara istikametinden çift yönlü izin veriliyor.

İstanbul-Kocaeli yolunun 52-58. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde ulaşım yan yoldan sürdürülecek.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-26. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle Ankara-Kırıkkale istikametinde şerit daralması yapılarak, ulaşım iki şeritten kontrollü devam ediyor.

Osmaniye-Nurdağı yolunun 15-45. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 46-48. kilometrelerinde sathi kaplama yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karacasu-Tavas yolunun 3-5. kilometrelerinde Aydın-Denizli Otoyolu çalışmaları sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Şırnak-Cizre yolunun 30-32. kilometrelerinde yapım, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım yolun bir bölümünden gidiş geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 31-32. kilometrelerindeki Osmaniye ve Çamdere köprülerinde (Kemalpaşa ilçe geçişi) yapılacak derz onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Kara yollarında durum yol durumu bülteni