Kara yollarında durum

TAKİP ET

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü...

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1-2. kilometrelerinde (Haymana Kavşağı) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Haymana bağlantı yolunda ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu'nun Akhisar-Saruhanlı kavşakları 15-18. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu sebeple otoyolun İzmir istikametinde emniyet şeridi ve İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

Kocaeli-Yalova yolundaki Kullar Köprülü Kavşağı'nda üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak devam ediyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 4-25. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Balıkesir-İzmir yolunun 2-3. kilometrelerinde Küçükbostancı Köprüsü'ndeki genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Osmaniye-Gaziantep yolu, 7-9. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Elazığ-Bingöl yolunun 5-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Batman-Kurtalan-Siirt yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma yolun tek tarafından iki yönlü izin veriliyor.

Doğankent-Kürtün-Torul yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü-1, Günyüzü-2, Elceğiz, Taşlıca ve Özkürtün tünellerinde elektrik, elektronik sistemi bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kara yollarında durum yol durumu