Kara yollarında durum

TAKİP ET

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik...

ANKARA Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 0-1. kilometreleri (İncek bağlantısı) Niğde-Ankara istikametinde sol şeritteki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmir Körfez geçişi ve bağlantılı yolları dahil) Karacabey Kavşağı Kol-2 ve Kol-6'da bakım ve onarım çalışması sebebiyle İzmir yönünde kavşak kolları trafiğe kapatılacak. Söz konusu kesimde ulaşım alternatif güzergahtan devam edecek.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez geçişi ve bağlantı yolları dahil) Akhisar-Saruhanlı kavşakları 15-18. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması dolayısıyla İzmir istikametinde emniyet şeridi ve İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor.

Beypazarı-Ayaş yolunun 35-37. kilometrelerinde kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ayaş-Beypazarı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Çıldır ayrımı-Posof yolunun 5-8, Demirci-Borlu yolunun 13-23. kilometrelerindeki (Demirci çıkışı) yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ceyhan-Yumurtalık yolunun 7-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. kilometrelerinde, Keçidere Köprüsü'nün yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerinde Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinin yaklaşımlarında bulunan ışıklı uyarı sisteminde yapılacak bakım ve onarım çalışması dolayısıyla 08.00-20.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

Kara yollarında durum Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu