Kara yollarında durum

TAKİP ET

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmir Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Bursa Batı-Karacabey kavşakları 34-40. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle önce İzmir, daha sonra İstanbul istikametlerinde bant aktarması yapılacak. Söz konusu bölgede ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Sakarya-Pamukova yolunun 24-25. kilometrelerinde demir yolu kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle Sakarya istikametinde ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71, Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 0-43, Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla bu kesimlerde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nazilli-Denizli yolunun 36. kilometresinde otoyol çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı.

Aydıncık-Silifke yolu, 25-28. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sürdürülecek.

Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Çorum-Ankara yolunun İskilip ve Osmancık kavşaklarında farklı seviyeli kavşak çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kara yollarında durum Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu