Karabağ-Galatasaray maçının ardından

TAKİP ET

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Maça çıkarken sonuç düşünmedik. Sadece birlik olduğumuzu, kardeşliğimizi göstermek için bugün buradaydık" - Karabağ Teknik Direktörü Gurban Gurbanov: "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandırdı fakat maçın amacını hepimiz biliyoruz. Depremzedelere yardım amacıyla yapılan bir karşılaşmaydı"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'la dostluklarını sürdüreceklerini, Bakü'ye birlik ve kardeşliklerini göstermek için geldiklerini söyledi.

Buruk, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'la geliri depremzedelere bağışlanacak maç sonrasında basın toplantısı düzenledi. Karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Buruk, Azerbaycan'da bulunmaktan daha fazla mutluluk duyduklarını söyledi.

Buruk, "Bugün bir milat oldu. Karabağ takımıyla dostluğumuz devam edecek. Biz geleceğiz, onlar gelecek. Maça çıkarken sonuç düşünmedik. Sadece birlik olduğumuzu, kardeşliğimizi göstermek için bugün buradaydık. Buradaki maç ortamını hiç bir yerde bulamazsınız." dedi.

Karabağ'ın genel olarak iyi bir takım olduğunu söyleyen Buruk, takımın çok iyi bir hocaya sahip olduğunu kaydetti.


- "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandırdı"

Karabağ Teknik Direktörü Gurban Gurbanov da oyundan memnun kaldığını söyleyerek, stadı dolduran futbolseverlere teşekkür etti.

Gurbanov, "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandırdı. Fakat maçın amacını hepimiz biliyoruz. Depremzedelere yardım amacıyla yapılan bir karşılaşmaydı. Galatasaray'a da başarılar diliyorum." dedi.

Türk takımlarını Azerbaycan'da daha fazla görmek istediğini söyleyen Gurbanov, "Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak lig yapmasını da çok isterdim. Bu oyun çok iyi bir başlangıç oldu. Biz futbolumuzun gelişmesi için bu tarz oyunları daha fazla yapmalıyız." ifadelerini kullandı.



Galatasaray Gurban Gurbanov Karabağ Okan Buruk